Az Apple Watch Series 8 új (PRODUCT)RED árnyalatban érkezhet!

Az Apple Watch Series 8 új (PRODUCT)RED árnyalatban érkezhet!

 

Egy keddi friss pletyka szerint az Apple Watch Series 8 egy új (PRODUCT)RED árnyalatot fog tartalmazni, míg egyébként nagyjából ugyanaz marad, mint az Apple Watch Series 7. Azt is állítják, hogy nem ismétlődnek meg a tavalyi szállítási késések.

A ShrimpApplePro nevű kiszivárogtató a Twitteren az új Apple Watch Series 8-ról szóló információkkal jelentkezett, miután az iPhone 14-ről tweetelt.

A piros új árnyalatán kívül az Apple Watch Series 8 várhatóan megtartja az Apple Watch Series 7 által bevezetett 41 mm-es és 55 mm-es burkolatméreteket. Az 55mm-es méretezés valószínűleg az Apple Watch Series 8 Pro kiadására utal, amely várhatóan nagyobb lesz.

Érdekesség, hogy a pletyka megemlíti, hogy az Apple több ragasztót fog tartalmazni a húzózáró fül alatt a termékdobozokon mind az Apple Watch Series 8, mind az iPhone 14 termékcsalád esetében. A szándék az, hogy jobban látszódjon, hogy a dobozt kinyitották, ami potenciálisan jelzésként szolgálhat a használt készülékeket vásárlók számára.

A ShrimpApplePro egy utolsó részletet is megosztott a tweetsorozatában, miszerint a szeptember 7-i "Far Out" esemény "One more thing" részeként érkezik majd egy Apple Watch Series 8 Pro modell.

Ez a Pro modell egy új Apple Watch SE mellett nagyobb lehet, mint a régebbi Apple Watch-ok, más pletykák szerint pedig új szíjakra lenne szükség, amelyek nem kompatibilisek a korábbi modellekkel.

Az eddigi pletykák arra utalnak, hogy az Apple lapos dizájnt hoz az Apple Watch Series 8-hoz, hosszabb akkumulátor-üzemidővel, gyorsabb SoC-vel és új hőmérséklet-érzékelővel. A változások ellenére a modell kezdőára ugyanaz a 399 dolláros lehet, mint az Apple Watch Series 7-é.