Ne hagyja ki a Spigen iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max tokcsaládot!

Ne hagyja ki a Spigen iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max tokcsaládot!

A Spigen készen áll arra, hogy olyan tokokkal szerelje fel iPhone 15 Pro készülékét, amelyek ötvözik a formát és a funkciót.

A Spigen bemutatja legújabb iPhone 15 Pro termékcsaládját néhány olyan tartozékkal, amelyek jól néznek ki, és biztonságban tartják új befektetésedet. A felújított klasszikusok mellett néhány újdonság is a polcokra kerül ebben a bevezetési szezonban, valamint olyan változások a kiegészítőkben, amelyek minden eddiginél hatékonyabbá teszik őket.

MagFit: A tokok

A Spigen idén több tokmodellt is frissített, hogy jobban támogassa az Apple MagSafe képességeit. Az idei bevezetés néhány felfrissített külsőt és izgalmas új lehetőségeket tartalmaz, amelyek hibátlanul működnek az iPhone MagSafe töltőjével, akkumulátorával és egyéb tartozékaival. A Spigen idén több tokmodellt is frissített, hogy jobban támogassa az Apple MagSafe képességeit.

A klasszikus Mag Armor MagFit 2023-ban vadonatúj Chevron-mintával tér vissza, amely kiváló védelmet nyújt iPhone-odnak egy karcsú, formás kialakításban, amely biztosan lenyűgözi.

Az Ultra Hybrid S MagFit egy síkban illeszkedő kickstanddal rendelkezik, amely vízszintes és függőleges, kéz nélküli nézegetést biztosít, ami tökéletes filmekhez, FaceTime-hívásokhoz és receptekhez.

A Spigen Ultra Hybrid Zero:One MagFit tokja idén egy erősebb mágnessel frissül, ami jobb fogást biztosít a MagSafe tartozékokhoz, és hamarosan egy fehér változat is megjelenik.

Nem-MagFit tokok

A Spigen kreatív színekkel és stílusokkal rendelkező tokokat is kínál. Ezek a nem-MagFit tokok friss alternatívát jelentenek az iPhone védelmét egy kis csavarral kereső felhasználók számára.

A Spigen első gaming tokja, a Cryo Armor, egy nagyon várt akcentus színben - pirosban - tér vissza. A Cryo Armor tok matt fekete méhsejtmintával rendelkezik, amely növeli a szellőzést, megakadályozza a túlmelegedést, miközben az iPhone-odat továbbra is védi. Mind a kék, mind a piros színű Cryo Armor exkluzív iPhone 15 Pro Max tok.

Végül az idei Optik Lens Pro (L-sorozat) stilizálja és védi a fényképezőgép objektívjeit a szennyeződésektől és sérülésektől, miközben fehér szöveges gátat biztosít a fényképezőgép specifikációinak.

Az Optik Lens Pro egy EZ fit telepítési útmutatóval érkezik, amely minden lencse fölé tökéletes illesztést biztosít.

 

 

Vásárolja meg a Spigen iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max tokcsaládját

Több mint 15 év után a Spigen továbbra is kiváló minőségű iPhone tokokat szállít egyedi stílusokkal, funkciókkal és kiegészítő opciókkal, beleértve a MagFit modelleket, mint például a Mag Armor tok, vagy a nem MagFit modelleket, mint például a Cryo Armor játéktáska.